-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Eerste toestel Hainan Airlines voorzien van Kung Fu panda beschildering

De Chinese luchtvaartmaatschappij Hainan Airlines heeft de eerste Boeing 787 voorzien van een speciale 'Kung Fu Panda' versie. De carrier heeft aangekondigd in totaal zes 787-9s van deze liveries te voorzien. Het heeft hiervoor in juli een samenwerking getekend met het Amerikaanse DreamWorks, de maker van de bekend animatiefilm Kung Fu Panda.

De Dreamliners worden voorzien van de speciale liveries en tonen ondermeer de karakters Po, Tigress en Monkey. Volgens de carrier zullen de vliegtuigen minimaal 3 jaar van deze speciale beschildering worden voorzien. Er wordt gevlogen naar vijf bestemmingen in de Verenigde Staten en twee in Canada: Los Angeles, San José, Seattle, Chicago, Boston, Toronto en Calgary.

De eerste Kung Fu Panda film ging op 6 juni 2008 in Amerika in premier, gevolgd door deel 2 in mei 2011. Het derde deel werd in januari voor het eerst in de bioscopen van China getoond.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy