-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hainan Airlines en Kung Fu Panda tekenen samenwerking

De Chinese carrier Hainan Airlines heeft aangekondigd in totaal zes 787-9s van speciale "Kung Fu Panda" liveries te voorzien. Het heeft hiervoor een samenwerking getekend met het Amerikaanse DreamWorks, de maker van de bekend animatiefilm Kung Fu Panda. Vorige maand nam Hainan Airlines de eerste 787-9 in ontvangst. Daarnaast opereert de HNA Group dochter ook de kleinere 787-8. De nieuw te leveren Dreamliners worden voorzien van de speciale liveries en tonen ondermeer de karakters Po, Tigress en Monkey.

Volgens de carrier zullen de vliegtuigen minimaal 3 jaar van deze speciale beschildering worden voorzien. De eerste 787-9 werd eerder al ingezet op vluchten naar Los Angeles in het hart van de filmstal Hollywood. Er wordt gevlogen naar vijf bestemmingen in de Verenigde Staten en twee in Canada: Los Angeles, San José, Seattle, Chicago, Boston, Toronto en Calgary.

Hainan Airlines' voorziet de 787-9s van 289 stoelen in twee klassen. De Business Class stoelen zijn voorzien van full flat bedes. Het type is voorzien van een personal entertainment systeem en WiFi. De maatschappij opereert 10 787-8s en heeft nog 28 787-9s in bestelling staan.

De eerste Kung Fu Panda film ging op 6 juni 2008 in Amerika in premier, gevolgd door deel 2 in mei 2011. Het derde deel werd in januari voor het eerst in de bioscopen van China getoond.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy