-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Edelweiss voorziet eerste A320 van aangepast kleurenschema

ZURICH - De Zwitserse luchtvaartmaatschappij Edelweiss Air heeft een nieuw kleurenschema geïntroduceerd. Het eerste toestel is een A320 met registratie HB-IJU en werd in Slowakije voorzien van het aangepaste kleurenschema. De vloot van de Zwitserse maatschappij telt zeven vliegtuigen: vijf A320s, één A330-200 en een grotere A330-300. Moederbedrijf Swiss neemt volgend jaar de eerste 777-300ER op in de vloot en deze zullen de A340-300s vervangen. Edelweiss Air zal een drietal van deze viermotorige vliegtuigen opnemen in haar vloot. Ook zullen door de grotere vloot nieuwe bestemmingen aan het netwerk worden toegevoegd.

Het is de eerste keer dat de maatschappij het kleurenschema in haar 20 jarige bestaan aanpast. Op 19 oktober 1995 werd het bedrijf opgericht en zij werd vernoemd naar de onofficiële bloem van Zwitserland, de Edelweiss. Het kleurenschema werd voor het eerste aangebracht op MD-83s, tot deze werden vervangen door A320s. 

 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy