-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

American Airlines introduceert een nieuwe special

DALLAS - Luchtvaartmaatschappij American Airlines heeft een Boeing 737-800 voorzien van een speciaal kleurenschema ter ere van Reno Air, een van de vele maatschappijen die vooraf ging aan het nieuwe American. De maatschappij heeft ook al vliegtuigen voorzien van een retro kleurenschema van maatschappijen American Airlines, Piedmont, Allegheny, PSA en America West. American Airlines heeft aangegeven de nostalgie in ere te willen houden en verwacht ook vliegtuigen met TWA en AirCal kleurenschema's te introduceren. De volgende special staat inmiddels al in de hangar. De werkzaamheden aan dit toestel zullen deze maand nog worden afgerond. Het zal gaan om een vliegtuig met een PSA kleurenschema.

Reno Air werd in 1990 opgericht en voerde op 1 juli 1992 de eerste vlucht uit. De naam van de maatschappij kwam voort uit het hoofdkantoor, in Reno in de staat Nevada. De maatschappij opereerde een vloot van McDonnell Douglas vliegtuigen naar ongeveer 30 bestemmingen in de Verenigde Staten.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy