-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Nieuw logo en kleurenschema voor Air Europa

PALMA DE MALLORCA - De Spaanse SkyTeam maatschappij Air Europa heeft een nieuw kleurenschema en logo geïntroduceerd. Dit is te zien op de website van de maatschappij. Ook is het eerste vliegtuig, een Embraer 195, al voorzien van deze nieuwe kleuren. Het bedrijf is gisteren begonnen met het aanpassen van haar logo's op de belangrijkste hubs, Palma De Mallorca, Madrid en Barcelona. In het nieuwe logo komt het oude logo terug, maar het rood en blauw heeft plaatsgemaakt voor een geheel blauwe kleur.

 

Air Europa haar oude logo

 

Air Europa haar nieuwe logo

 

 

Air Europa zal haar gehele vloot de komende jaren voorzien van de nieuwe samenstelling. De vloot van de Spaanse carrier telt zo'n 50 toestellen, waarvan 15 A330s (zowel A330-200s en A330-300s), ongeveer 20 Boeing 737-800s en tien Embraer 195s. Ook heeft het bedrijf een 787 in de vloot die is geleast van het Poolse LOT. In 2016 verwacht de maatschappij haar eerste eigen Dreamliner in ontvangst te mogen nemen. Air Europa introduceerde in 2000 het vorige kleurenschema.

Artist impression van het nieuwe kleurenschema op een toekomstige Dreamliner

 

De eerste Embraer van de maatschappij, de EC-KRJ is een toestel van het type ERJ-195. Hoewel de maatschappij volgens dienstregeling met een 737-800 naar Amsterdam vliegt, wordt ook met enige regelmatig dit type ingezet. Het toestel werd in het Verenigd Koninkrijk voorzien van haar nieuwe bedrijfslogo en kleurenschema en werd op vandaag overgevlogen naar Spanje, waar het werd getoond aan de medewerkers. Morgen zal de eerste lijnvlucht met het toestel worden uitgevoerd.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy