-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Eerste twee A350s voor TAM nog in oude kleuren

TOULOUSE - Vorige maand toonde het Chileense LAN en het Braziliaanse TAM hun nieuwe gezamenlijke logo. De luchtvaartmaatschappij gaat binnenkort beginnen met een grote klus: het overschilderen van ruim 300 vliegtuigen met het nieuwe kleurenschema. Maar Airbus is al in een vergevorderd stadium bij de assemblage van TAM's eerste A350s. Luchtvaartmaatschappijen hebben doorgaans achttien tot twaalf maanden voor de levering plaatsvindt de tijd om nog wijzigen aan het interieur of exterieur aan te brengen. Na deze periode wordt het voor fabrikanten te riskant om wijzigingen door te voeren. De eerste twee A350s voor TAM zullen daarom worden geleverd in het oude vertrouwde kleurenschema. Deze machines zullen in een later stadium worden overgeschilderd.

Naar verwachting wordt volgend jaar begonnen met het overschilderen van de eerste vliegtuigen, nog voordat de zomerspelen in Brazilie van start gaan. Naar verwachting levert Airbus aan het einde van dit jaar de eerste A350 af aan TAM. Het zal de vierde maatschappij zijn (eerder gingen Qatar Airways en Vietnam Airlines dit bedrijf al voor, en binnenkort wordt de eerste A350 aan Finnair geleverd) die dit type in ontvangst zal nemen, en de eerste op het Amerikaanse continent.

Vanaf maart 2016 zal de A350 worden ingezet op vluchten vanuit Sao Paulo naar Madrid.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy