-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Eerste A320NEO voor Pegasus kiest luchtruim

HAMBURG - De eerste A320NEO die voor de Turkse prijsvechter Pegasus wordt gebouwd heeft vandaag de eerste testvlucht gemaakt. Het wordt de eerste A320NEO die aan een Turkse klant wordt geleverd. Pegasus heeft 57 A320NEOs en 18 grotere A321NEOs besteld. Net als de huidige A320s, hiervan heeft zij er twaalf in de vloot, worden ook de NEOs voorzien van 180 stoelen in een enkele klasse. Het is de eerste carrier die een A320NEO in ontvangst zal nemen die voorzien is van Leap 1A motoren.

Ook Turkish Airlines heeft een grote order geplaatst voor de A320NEO en de A321NEO. Momenteel vliegen Lufthansa, GoAir en Indigo al met de nieuwe A320NEO. Dit type is aanzienlijk zuiniger en heeft een groter vliegbereik dan de huidige generatie A320s. De komende maanden worden waarschijnlijk ook de eerste A320NEOs geleverd aan ondermeer Qatar Airways, China Southern Airlines en AirAsia. 

Na levering zal het toestel de registratie TC-NBA krijgen. 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy