-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Transavia breidt uit met Zurich en Munchen

Transavia groeit verder vanaf Amsterdam. De airline voegt vanaf februari 2017 lijndiensten naar München en Zürich toe aan haar netwerk vanaf Schiphol. Tickets voor deze bestemmingen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Hiermee is Transavia de eerste low cost maatschappij die beide belangrijke economische regio’s met Amsterdam verbindt. Daarnaast verbindt de vlucht Amsterdam – München een tweede Transavia-basis in Nederland met haar nieuwe thuishaven in Duitsland. Vanaf Eindhoven vliegt Transavia al twee keer per dag naar München.

“Onze Nederlandse, Duitse en Zwitserse klanten hebben een duidelijke behoefte aan een low cost product van goede kwaliteit. Met het aanbieden van vluchten van en naar München en Zürich bieden we zowel zakenreizigers als vakantiegangers een betaalbaar alternatief,” zegt Mattijs ten Brink, algemeen directeur van Transavia. “We zijn een nieuwkomer op de Duitse markt en onze bekendheid groeit gestaag sinds de start van onze thuisbasis in München afgelopen voorjaar. Onze klanten uit Beieren reageren enthousiast op ons voordelige aanbod en onze vriendelijke service. Dezelfde ontwikkeling verwachten we in Zwitserland”.

De bestemmingen zijn voor alle typen reizigers een aanvulling op het Transavia netwerk. Transavia verbindt Amsterdam niet alleen met twee grote economische regio’s, maar biedt ook vakantiegangers toegang naar de steden en omliggende gebieden. Zowel München als Zürich komen voor op de ranglijst van meest geliefde en leefbare steden in Europa. Beide steden hebben veel overeenkomsten, zoals nabijgelegen skigebieden, charmante oude binnensteden, gastronomische highlights en een kleurrijk nachtleven, evenals activiteiten voor de actieve reizigers.

Vluchten naar München en Zürich starten vanaf 17 februari en zijn vanaf vandaag te boeken vanaf respectievelijk 34 en 39 euro op www.transavia.com.

HV5201: Amsterdam - München: Maandag, Donderdag, Vrijdag, Zondag

HV5202: München - Amsterdam Maandag, Donderdag, Vrijdag, Zondag

 

HV5069: Amsterdam – Zürich Dinsdag, Donderdag, Zondag

HV5070: Zürich – Amsterdam Dinsdag, Donderdag, Zondag

Door: Transavia

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy