-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

KLM gestart met drie nieuwe Europese routes

SCHIPHOL - De KLM is vandaag gestart met drie nieuwe Europese routes. Vanaf vandaag vliegt de Nederlandse maatschappij ook naar het Engelse Southampton, het Schotse Inverness en het Duitse Dresden. Alle vluchten worden uitgevoerd door dochtermaatschappij KLM Cityhopper.

Met de drie nieuwe routes breid de KLM haar Europese routenetwerk naar 76 bestemmingen. Met Southampton en Inverness stijgt het aantal routes naar het Verenigd Koninkrijk 14 bestemmingen. Op beide routes worden de Fokker 70 ingezet. Op Southampton wordt tweemaal per dag gevlogen terwijl er dagelijks eenmaal een vlucht naar Inverness vertrekt. De Engelse stad werd tot vandaag al verbonden met Schiphol door het Engelse Flybe. Inverness is een nieuwe bestemming voor Luchthaven Schiphol.

Dresden is de tiende Duitse bestemming binnen het netwerk van de KLM. De Oost-Duitse stad zal eenmaal per dag bezoek krijgen van de Fokker 70 van KLM Cityhopper. Net zoals Inverness is ook Dresden een nieuwe bestemming voor Luchthaven Schiphol. Verder vliegt de KLM vanaf vandaag dagelijks naar Valencia. Vanaf 23 april vloog de maatschappij alleen in het weekend naar de Spaanse stad, maar sinds vandaag is het mogelijk om dagelijks te vliegen. Op de vluchten naar Valencia wordt een Boeing 737-700 ingezet.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy