-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Aeromexico gestart met lijnvluchten naar Schiphol

SCHIPHOL - Luchthaven Schiphol heeft er weer een nieuwe luchtvaartmaatschappij bij. Even na 7 uur deze ochtend landde voor het eerst een vliegtuig van de Mexicaanse maatschappij Aeromexico. De KLM-partner vliegt met een Boeing 787-8 Dreamliner van Mexico-stad naar Schiphol.

Vanaf vandaag vliegt Aeromexico driemaal per week tussen de Mexicaanse hoofdstad en de Nederlandse luchthaven. Mexico Stad is geen nieuwe bestemming voor Schiphol. KLM vliegt dagelijks met de Boeing 747-400M naar de stad. Met de komst van de Mexicaanse flagcarrier vliegt er sinds jaren weer een Latijns-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij op Schiphol. Daarnaast start er weer een Skyteam-member met vluchten naar Amsterdam. Met uitzondering van Aerolineas Argentinia, MEA, Saudi en Vietnam Airlines vliegen alle maatschappijen op Schiphol, want ook Skyteamlid China Eastern start eind Juni met vluchten tussen Shanghai en Amsterdam.

Aeromexico zet de Boeing 787-8 Dreamliner in op de route Mexico Stad-Schiphol. In totaal heeft Aeromexico 9 Dreamliners in haar vloot. Amsterdam is niet de eerste Europese route binnen het routenetwerk van Aeromexico. De maatschappij vliegt al langer op Londen Heathrow, Madrid-Barajas en Parijs Charles de Gaulle. Met de komst van Aeromexico vliegen er op Schiphol meer dan 95 maatschappijen op ruim 325 bestemmingen.

De vluchten van Aeromexico landen elke maandag, donderdag en zaterdag om 18.00 uur en vertrekken weer om 22.35 richting Mexico. In verband met de festiviteiten vanwege de start van de route landde het toeste vandaag eenmalig om 07.00 uur in de ochtend.

Lees ook:

Aeromexico in mei naar Amsterdam.

Aeromexico start maandag met lijnvluchten naar Schiphol

 

 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy