-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

China Airlines vanaf december met A350 naar Amsterdam

TAIPEI - SkyTeam maatschappij China Airlines zal vanaf 1 december rechtstreeks haar thuisbasis Taipei verbinden met Amsterdam. Nu nog maakt de maatschappij een tussenstop in Bangkok, voordat wordt doorgevlogen naar Schiphol. Binnenkort neemt de carrier de eerste A350-900 in ontvangst. Dit toestel is in staat Europa non-stop te bereiken.

Ook andere Europese steden zullen non-stop worden aangedaan. Momenteel zet China Airlines nog haar A340-300s in op vluchten naar Amsterdam. Deze zijn voorzien van 276 stoelen in een Business Class en Economy Class. De nieuwe A350-900s, waarvan er veertien zijn besteld, tellen in totaal 306 stoelen, 31 in Business Class, 12 in Premium Economy Class en 231 in Economy Class.

China Airlines vliegt 4x per week naar Schiphol. Vlucht CI073 landt om half 7 in de ochtend in Nederland op maandagen, woensdagen, vrijdagen en zaterdagen.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy