-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

SriLankan Airlines herziet plannen en schrapt alleen Rome

COLOMBO - Luchtvaartmaatschappij SriLankan Airlines schrapt toch niet alle Europese bestemmingen als gevolg van een kostenbesparing. Dit maakte de carrier bekend. Enkele weken terug liet de OneWorld maatschappij nog weten vluchten naar Frankfurt, Parijs (CDG) en Rome (FCO) te zullen schrappen. Hierdoor zou Londen de enige Europese bestemming blijven waarop rechtstreeks werd gevlogen.

De nieuwe plannen herzien het schrappen van Frankfurt en Parijs. Wel zal de Italiaanse hoofdstad per 1 mei worden geschrapt uit de lijst van bestemmingen. De toestellen die vrij komen zullen worden ingezet op zowel bestaande als op nieuwe routes naar het Midden Oosten, India en China.

Verder zou SriLankan in gesprek zijn met Airbus om een bestaande order voor vijf A350s (de maatschappij heeft er in totaal acht besteld) te kunnen schrappen omdat zij de behoefte heeft aan kleinere vliegtuigen.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy