-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

British Airways in mei naar 4 bestemmingen vanaf Stansted

LONDEN - Luchtvaartmaatschappij British Airways breidt haar routenetwerk verder uit. De maatschappij vliegt al vanuit de Londense luchthavens Heathrow, City en Gatwick naar ruim 170 bestemmingen, maar begint vanaf 28 mei ook vluchten aanbieden vanaf Londen Stansted, net noorden van de hoofdstad. Het gaat vooralsnog om vier bestemmingen, te weten Faro in Portugal en Malaga, Palma en Ibiza in Spanje.

De vluchten worden uitgevoerd door dochter BA CityFlyer die uitsluitend opereert met Embraer 170s en 190s. Overigens is het wel een kleine verhuizing; deze toestellen worden alleen ingezet op vluchten vanaf Londen City. Eén Embraer 190 zal worden gestationeerd op Stansted, voorzien van 98 stoelen in Business en Economy Class. Passagiers hebben na aankomst in Stansted de mogelijkheid over te stappen naar andere British Airways vluchten vanaf een van de drie andere luchthavens. Stansted heeft goede bus- en treinverbindingen met de stad.

De nieuwe vluchten uitgevoerd door British Airways betekenen een belangrijke stap voor de maatschappij en de luchthaven. Tot 2002 voerde de carrier vluchten vanaf deze luchthaven met haar eigen prijsvechter onder de naam Go.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy