-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Londen Gatwick nieuwste bestemming Cathay Pacific

HONG KONG/LONDEN - Luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific heeft vandaag aangekondigd per 2 september naar de tweede luchthaven van Londen, te weten Londen Gatwick, te willen gaan vliegen. De maatschappij vliegt al vijf keer per dag tussen thuisbasis Hong Kong en Londen Heathrow en wil in eerste instantie 4x per week gaan vliegen naar Gatwick. De vlucht zal worden uitgevoerd met de gloednieuwe A350-900, die begin 2016 zal worden geleverd.

Vanaf Londen Gatwick kunnen passagiers verder vliegen naar bestemmingen in het netwerk van British Airways, dat ook op deze tweede luchthaven een belangrijke thuisbasis heeft.

De nieuwe A350-900 zal worden ingericht met een Business Class, een Premium Economy en een Economy Class. Volgens de luchtvaartmaatschappij zijn passagiers verzekerd van de beste service aan boord. De band tussen Hong Kong en het Verenigd Koninkrijk is erg sterk. De voormalig Britse kolonie werd op 19 december 1984 overgedragen aan China. 35 jaar geleden voerde de maatschappij de eerste lijnvlucht uit naar de Britse hoofdstad. Cathay Pacific zal op maandag, woensdag, vrijdag en zondag vluchten uitvoeren naar Londen Gatwick.

Onderstaande foto is een Boeing 777-300ER

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy