-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Air France organiseert farewell flight Boeing 747

PARIJS - Op 3 juni 1970 voerde Air France de eerste lijnvlucht uit met op dat moment de gloednieuwe Boeing 747. Deze vlucht voer van Parijs naar New York. Passagiers konden kennismaken met deze gloednieuwe Jumbojet, die eerder nog verbazing veroorzaakte door de gigantische omvang. Nu, ruim 45 jaar later, plant Air France de laatste vlucht met de 747-400. En dat moet gevierd worden! Op 14 januari zal Air France een eenmalige afscheidsvlucht uitvoeren. Vlucht AF747 vertrekt om 11.30 vanaf Charles de Gaulle airport voor een 2 uur durende vlucht. Het leuke aan deze speciale vlucht is dat alle Economy Class passagiers een business Class maaltijd krijgen geserveerd. De kosten voor deze vlucht zijn EUR220. Bij deze ervaring zit ook een bezoek aan de onderhoudshangaar inbegrepen.

Boeken is mogelijk door het volgende telefoonnummer te bellen: (+33 1 56 93 70 28), bereikbaar van 10.00 tot 17.00 van maandag t/m vrijdag.

Voor meer informatie, klik hier.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy