-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Delta vanaf Minneapolis ook naar IJsland

MINNEAPOLIS - Luchtvaartmaatschappij Delta voegt de IJslandse hoofdstad Reykjavik toe aan haar bestemmingen vanaf Minneapolis, in de staat Minnesota. De Amerikaanse airline gaat hiermee de concurrentie aan met Icelandair, dat ook al tussen beide steden vliegt. Delta Airlines vliegt al langer tussen New York en IJsland met Boeing 757-200s. IJsland kent de laatste jaren een enorme groei op het gebied van toerisme. Icelandair voegde al meerdere bestemmingen toe en een nieuwe speler op de markt, Wow Air, breidt het aantal bestemmingen eveneens flink uit. Rykjavik is echter nog niet echt in trek bij traditionele maatschappijen. British Airways en SAS zijn de enige twee maatschappijen uit Europa die het hele jaar door IJsland met het Europese vasteland verbinden. Daarnaast zijn er wel tal van andere maatschappijen, zoals Air Berlin, Iberia Express, Austrian Airlines, Lufthansa en Vueling die seizoensgebonden vluchten uitvoeren. 

Delta zal de vlucht naar IJsland tussen 26 mei en 5 september dagelijks gaan uitvoeren met een Boeing 757-200 met zo'n 180 stoelen, afhankelijk van de configuratie. 

Bron: Delta.com

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy