-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

KLM herstart vluchten naar Iran

Luchtvaartmaatschappij KLM herstart vluchten naar de Iraanse hoofdstad Teheran (IKA). De maatschappij vloog tot en met april 2013 drie keer per week met MD-11s naar de hoofdstad. KLM schrapte naar eigen zeggen deze bestemming vanwege de lage bezettingsgraad op vluchten. Passagiers uit Iran die intercontinentaal willen reizen (met SkyTeam), waren daardoor aangewezen om te reizen met Alitalia (via Rome), of met Etihad Airways (via Abu Dhabi en door naar Amsterdam/Parijs).

De nieuwe lijnvlucht zal vanaf 30 oktober vier keer per week worden uitgevoerd met een Boeing 777-200ER, voorzien van 316 zitplaatsen, waarvan 34 stoelen in de Business Class, 40 in de Economy Comfort Zone en 242 in Eonomy Class. Door het schrappen van internationale sancties, besloten eerder al andere maatschappijen het aantal vluchten aanzienlijk op te voeren. Zo liet Air France al weten vluchten naar de hoofdstad te herstarten. Ook Lufthansa en Austrian Airlines verhoogden het aantal wekelijkse vluchten en de regering van het land heeft al orders geplaatst bij onder andere Airbus en ATR voor de levering van ten minste 150 vliegtuigen.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy