-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Eurowings voert eerste vlucht uit met A330

DUSSELDORF - De Duitse luchtvaartmaatschappij Eurowings heeft afgelopen woensdag de eerste lijnvlucht uitgevoerd met haar nieuwe Airbus A330. Vlucht GWI588 vertrok vanaf Köln naar het Spaanse eiland Mallorca. Vanaf morgen zet de maatschappij het toestel ook in op vluchten vanaf Hamburg, in het noorden van Duitsland, naar Mallorca. Vanaf 2 november zal Eurowings intercontinentale vluchten uitvoeren vanaf diverse Duitse steden. De eerste plaats waar naar toe zal worden gevlogen is Varadero op Cuba, gevolgd door Puerto Plata en Punta Cana (beide in de Dominicaanse Republiek) op 7 november. De Airbus A330-200 is voorzien van 310 stoelen, waarvan 21 in een Premium Economy, 46 in Economy Comfort en 246 in de reguliere Economy Class.

Vanaf 18 december zullen ook bestemmingen in Thailand, te weten Bangkok en Phuket worden toegevoegd. Ook Dubai (vanaf 19 december) staat op het programma met vluchten vanaf 99,99. Eurowings zal zich nadrukkelijk focussen op lange-afstandsvluchten vanaf Koln. Het bedrijf is een dochteronderneming van Lufthansa. De vloot Airbus A330s zullen allen tweedehands toestellen zijn. Deze A330 is afkomstig van Eva Air uit Taiwan. 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy