-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Virgin Atlantic staakt binnenlandse vluchten

LONDEN HEATRHOW - Slechts twee jaar nadat Virgin Atlantic weer binnenlandse vluchten uitvoerde met een drietal A320s onder de naam Little Red, stopt het bedrijf alweer met deze vluchten. Terwijl Virgin Atlantic hoopte op extra verkeer van en naar de belangrijkste hubs Londen Heathrow en Manchester, bleven de vliegtuigen leeg. De drie van Aer Lingus geleaste vliegtuigen zijn terug naar Ierland gevlogen, waar ze worden overgeschilderd in het kleurenschema van Aer Lingus.

Little Red voerde in 2013 de eerste vlucht uit. Vorig jaar maakte Virgin Atlantic al bekend dat het project gefaald had. De bezettingsgraad van de toestellen was minder dan 30% en hierdoor zou Little Red al weer worden opgeheven. Begin dit jaar werden vluchten tussen Manchester en Londen al gestaakt. Nu de vluchten tussen Aberdeen en Edinburgh ook zijn gestaakt, is het Little Red merk opgeheven.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy