-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Wijzigingen met de winterdienstregeling op komst

SCHIPHOL - Nu de herfst is begonnen, de zomercharters zijn afgelopen en de meeste maatschappijen overstappen op de dienstregeling voor de winter, is het tijd om te kijken welke veranderingen we mogen verwachten deze periode tot aan de lente. Hoewel vooral het zomerschema bekendstaat om z'n leuke verassingen en vliegtuigen/maatschappijen, staan er voor de komende maanden toch wel een paar leuke veranderingen voor de boeg.

18 oktober | Een nieuwe Egyptische maatschappij

Air Cairo komt naar Schiphol, en dat is goed nieuws voor spotters. De maatschappij vloog namelijk in 2008 en 2009 ook al naar Schiphol, maar was lastig vast te leggen doordat ze ook toen zeer beperkt vluchten naar Nederland uitvoerden. Deze winter zal het niet anders zijn; Luxor en Amsterdam zullen 1x per week verbonden worden. De vlucht zal door een Airbus A320 worden uitgevoerd. Morgen zal de eerste vlucht op Schiphol landen als SM3991 omstreeks het middaguur. De terugvlucht staat gepland te vertrekken om 13.00 uur.

 

27 oktober | Ryanair naar Amsterdam

Vanaf 27 oktober krijgen we er op Schiphol een nieuwe luchtvaartmaatschappij bij: Ryanair. De Ierse prijsvechter vliegt vanaf deze datum 4x per dag tussen Schiphol en de Ierse hoofdstad. Ze gaat hiermee de concurrentie aan met Aer Lingus.

 

17 december | United zet Dreamliner in

Star Alliance maatschappij United Airlines vervangt vanaf 17 december de Boeing 777-200ER op de route vanuit het Texaanse Houston op vluchten naar Amsterdam. De eerste 787-9 zal op 18 december in de ochtend landen. United vliegt ook naar Washington, Chicago en Newark, op deze vluchten wordt een combinatie van 757s en 767s ingezet. Vanaf volgend jaar zet de Amerikaanse carrier wel weer de iets grotere 777-200ER in.

 

1 januari | Jet Airways komt naar Schiphol 

Luchtvaartmaatschappij Jet Airways uit India komt naar Schiphol. De maatschappij vliegt vanuit New Delhi en Mumbai naar Schiphol en terug. Ook wordt een vlucht naar het Canadese Toronto ingezet, waardoor er maar liefst vijf maatschappijen actief zijn op deze route (Air Canada, Air Transat, Arke en KLM). Jet Airways zet Airbus A330s in op vluchten naar Schiphol. 

 

*tijden en data onder voorbehoud

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy