-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

FlyBe van start op route Liverpool-Amsterdam

AMSTERDAM - De Britse luchtvaartmaatschappij FlyBe heeft afgelopen week, op 7 september, een nieuwe bestemming geopend vanaf het Britse Liverpool naar Amsterdam. De vlucht wordt doordeweeks 3x per dag uitgevoerd en in het weekend twee keer. Liverpool blijft door een toenemend aantal bestemmingen van Easyjet en FlyBe steeds verder groeien. Volgende maand start de maatschappij ook vluchten vanaf Liverpool naar Edinburgh en wordt het aantal dagelijkse vluchten naar Isle of Man en Belfast City verhoogd.

Op de route is ook Easyjet al actief. Deze prijsvechter voert per week 13 vluchten uit tussen beide steden met Airbus A319s.

Door codeshare overeenkomsten met KLM, kunnen passagiers in Amsterdam overstappen op het uitgebreide netwerk van KLM en haar SkyTeam partners. Daarnaast is het voor passagiers nu eenvoudiger om naar de Britse stad te vliegen. De vluchten worden uitgevoerd met Bombardier Dash-8Q400s met 78 zitplaatsen.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy