-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dubai-Panama vanaf volgend jaar de langste non-stop vlucht

DUBAI - Momenteel wordt de langste non-stop vlucht uitgevoerd door de Australische maatschappij Qantas tussen Sydney en het Texaanse Dallas Ft Worth, maar daar komt in de loop van volgend jaar verandering in. Met ingang van 1 februari 2016 zal Emirates uit de Verenigde Arabische Emiraten deze Australische maatschappij van de troon stoten. Emirates gaat dan een nieuwe vlucht starten tussen Dubai en Panama. Deze vlucht zal worden uitgevoerd met een Boeing 777-200LR, voorzien van 266 stoelen in drie klassen: 8 in First Class, 42 in Business Class en 216 in Economy Class. 

Panama Stad is de eerste maatschappij in het netwerk van de snelgroeiende maatschappij dat gelegen is in Centraal Amerika. Wel vliegt het bedrijf al naar tal van Zuid-Amerikaanse bestemmingen, en steden in Canada en de Verenigde Staten. De vlucht zal iedere dag worden uitgevoerd, en zal naar verwachting 17 uur en 30 minuten in beslag nemen. 

Naast Panama Stad, voegt het bedrijf uit Dubai ook vluchten aan het netwerk toe naar de steden Bamako (Mali), Bologna (Italie), Orlando (Verenigde Staten) en Tehran (Iran). Het routenetwerk van Emirates telt momenteel 147 bestemmingen, in 81 landen.

Vluchtnummer Vertektijd Vertrek uit Bestemming Aankomsttijd
EK251 08:05 Dubai Panama 16:40
EK252 22:10 Panama Dubai 22:55 + 1

Let op, deze tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Betekenis "+1": aankomst volgende dag

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy