-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Caribbean Airlines schrapt route Port of Spain-Londen

PORT OF SPAIN - Luchtvaartmaatschappij Caribbean Airlines uit Trinidad en Tobago stopt begin 2016 met het uitvoeren van intercontinentale vluchten naar Londen Gatwick. De maatschappij vliegt sinds 2012 naar de Britse hoofdstad met twee Boeing 767-300ERs, maar deze worden weer overgedragen aan de eigenaar, leasemaatschappij ILFC. Als reden geeft de maatschappij aan dat deze vluchten niet het succes heeft opgeleverd waarop Caribbean Airlines had gehoopt.

De maatschappij gaat zich meer focussen op winstgevende bestemmingen, waaronder Fort Lauderdale (Florida), New York JFK en Toronto in Canada.

De maatschappij uit Trinidad en Tobago haalde eerder dit jaar ook al twee Boeing 737-800s uit haar vloot. Nog twee andere vliegtuigen zullen aan het einde van dit jaar uit de vloot gaan, waardoor het aantal 737s in de vloot op zes uitkomt. Daarnaast heeft de maatschappij ook nog vijf ATR-72 turbopropvliegtuigen waarmee regionale bestemmingen in het Caribbisch gebied worden aangedaan.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy