-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

LOT gaat 6 737MAX-8s leasen van ALC

LOS ANGELES/WARSCHAU - LOT Polish Airlines heeft vandaag een leaseovereenkomst getekend met lessor ALC voor zes 737MAX-8 toestellen. Daarnaast heeft de Poolse carrier ook opties genomen op vijf extra toestellen. In het vierde kwartaal van 2017 zullen de eerste twee toestel aan de vloot worden toegevoegd.

Daarnaast is met het Nederlandse AerCap een overeenkomst getekend voor de levering van een viertal Boeing 737-800 Next Generation toestellen.

Ze zullen de verouderde 737-400s vervangen. De vloot van de Poolse maatschappij bestaat naast Boeing 737-400s ook uit Embraer 175s, 195s en Boeing 787-8 Dreamliners. De nieuwe 737s hebben meer capaciteit en een groter vliegbereik dan de Embraers en kunnen op bestaande routes dus aanzienlijk meer passagiers vervoeren.

Met de nieuwe toestellen op het oog worden ook twee nieuwe bestemmingen aan het netwerk toegevoegd: Teheran in Iran en Astana in Kazachstan.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy