-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

OpenSkies breidt vloot uit met Boeing 767s

LONDEN - British Airways dochter OpenSkies breidt haar vloot in augustus uit met een Boeing 767-300. Openskies onderhoudt verbindingen tussen Parijs Orly en New York met Boeing 757-200s. Deze vliegtuigen zijn voorzien slechts 114 stoelen, waarvan 20 in First Class, 28 in Busines Class en 66 in Economy Clas. De 767-300s zullen worden voorzien van iets meer stoelen, voornamelijk in Economy Class. De vliegtuigen krijgen 24 stoelen in First en in Business Class en 141 stoelen in Economy Class.

OpenSkies zal met vier 767s gaan vliegen en deze zijn allen afkomstig van British Airways die langzaamaan haar vloot aan het uitfaseren is. De vliegtuigen worden binnen Europa ingezet op drukke frequenties waarvoor de A321 te weinig capaciteit hebben.

De carrier vliegt vanuit Parijs Orly naar zowel New York John F Kennedy en naar de tweede luchthaven, New York Newark in de staat New Jersey.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy