-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Air China bestelt nog meer A330s

TOULOUSE - Air China heeft een vervolgorder geplaatst bij Airbus voor de levering van twaalf extra A330-300s. Air China staat op de derde plaats qua aantal passagiers en vloot en is een van de grootste operators van het type met 53 toestellen in dienst.

De laatste jaren is de populariteit van de A330 steeds verder toegenomen. Naast Air China, opereren ook China Southern, China Eastern en Hainan Airlines dit type. Tegelijkertijd heeft Airbus ook details bekendgemaakt over de te bouwen fabriek in Tianjin. Hier worden al toestellen uit de A320-serie gebouwd en voorzien van een interieur. Vanwege de populariteit van de A330 onder Chinese luchtvaartmaatschappijen, is het voorzien van A330s van hun interieur een zeer goede stap voor zowel Airbus, als voor de Chinese economie.

Afgelopen week liet de Europese fabrikant weten de productie van het tweemotorige vliegtuig te verhogen tot 7 stuks per maand.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy