-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Air Canada Rouge ontvangt eerste A321

HAMBURG - Vliegtuigbouwer Airbus heeft de eerste A321 geleverd aan luchtvaartmaatschappij Air Canada Rouge. Het toestel draagt de registratie C-FJOK en is voorzien van brandstofbesparende sharklets. Air Canada Rouge is een dochterbedrijf van Air Canada, dat zich vluchten uitvoert tegen lagere tarieven. Het toestel is voorzien van twee klassen en telt in totaal 200 stoelen. Hiervan zijn er 16 in Business Class en 284 in Economy Class. De maatschappij heeft in totaal vijf van deze vliegtuigen besteld. Air Canada Rouge zal het nieuwe vliegtuig binnenkort inzetten op vluchten naar vanaf Montreal naar onder andere Fort Lauderdale (Florida) en Las Vegas (Nevada).

Air Canada Rouge haar vloot bestaat momenteel uit A319s en Boeing 767-300ERs. De vloot zal de komende jaren flink worden uitgebreid. Air Canada vervangt haar 767s door de zuiniger Dreamliners. De 767-300ERs zullen vervolgens gaan vliegen voor de dochtermaatschappij.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy