-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

KLM viert 97e verjaardag

KLM bestaat vandaag precies 97 jaar. Op 7 oktober 1919 werd de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij voor Nederland en Koloniën opgericht in Den Haag. De toenmalige koningin Wilhelmina verleende eerder al (op 12 september) het predikaat ‘koninklijk’ aan de maatschappij. Hoewel er maatschappijen zijn die eerder zijn opgericht, is KLM de oudste luchtvaartmaatschappij die vandaag de dag nog onder dezelfde naam opereert.

In de 97-jarige geschiedenis heeft KLM veel mee gemaakt. Het bedrijf heeft zich echter getoond als innovatieve maatschappij waarbij onder andere het milieu centraal staat. 2016 en 2017 zijn jaren van flinke expansie. Het netwerk is uitgebreid met tal van intercontinentale en Europese bestemmingen waaronder Miami, Salt Lake City, Astana, Colombo, Inverness, Malaga en Valencia. Het netwerk telt nu ruim 130 bestemmingen in 70 landen.

Speciaal ter gelegenheid van het 97-jarige bestaan zijn Quito, San Francisco en Tokio extra voordelig. Deze vluchten kunnen worden geboekt voor E698, E678 en E496 (vanaf prijzen). De tickets zijn te boeken t/m 9 oktober.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy