-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Skyscanner: goedkoopste reisroute met 47 jaar overstaptijd

Niemand zit te wachten op een flinke overstaptijd tussen vluchten, maar Skyscanner maakte het wel heel bont. Bij een vlucht van Christchurch naar London stelde het bedrijf een reiziger voor 413.786 uur en 25 minuten te wachten voor hij kon overstappen op een andere vlucht.

Het overkwam James Lloyd, die de prijsvergelijker inschakelde om te kijken hoe hij het best van Nieuw-Zeeland naar Groot-Brittannië kon vliegen. Hem werd aangeraden naar Sydney te reizen, om daar over te stappen op een vlucht naar Bangkok. Daar zou Lloyd dan de komende 47 jaar moeten doorbrengen, alvorens hij het vliegtuig naar Dubai kon pakken. Ook Skyscanner waarschuwde voor een "long wait".

De man zag het niet zitten zijn halve leven door te brengen op een vliegveld, dus nam hij contact op met Skyscanner. "Ik zou je aanraden die jaren buiten het vliegveld door te brengen, tenzij je een enorme fan bent van The Terminal", luidt hun reactie volgens het Australische News.com. Ze raadden hem vooral aan de Moon Bar in Bangkok eens te bezoeken of een cruise te doen op de Chao Phraya-rivier.

Naast de grappen beloofden de mensen van Skyscanner te kijken wat er mis ging bij dit reisadvies.

(NB: Het is niet duidelijk of de man op de foto ook nog wacht op zijn vlucht.)

Door: Pownews

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy