-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

PIA least waarschijnlijk A330s van SriLankan

Pakistan International Airlines zet vanaf 14 augustus een A330 in op vluchten naar Londen. De maatschappij heeft een drietal A330s geleast van Srilankan Airlines. Deze maatschappij moet het aantal bestemmingen en haar vloot reduceren om weer zwarte cijfers te kunnen schrijven. Zo zijn ondermeer de bestemmingen Frankfurt, Parijs en Rome uit het netwerk geschrapt. De vliegtuigen die hiermee vrijkomen worden geleast aan PIA.

PIA zal minimaal één A330 leasen, met de mogelijkheid om dit uit te breiden tot vier machines. Ze zullen worden voorzien van drie klassen en tellen naast een Business Class ook Premium Economy stoelen. Het is voor het eerst dat PIA een Premium Economy product aanbiedt.

De A330s worden ingezet op vluchten naar Heathrow. Het gaat hierbij om de routes Islamabad-Londen (4x per week), Lahore-Londen (3x per week) en Karachi-Londen (3x per week). Binnenkort zal dit nieuwe product ook worden geïntroduceerd op vluchten naar andere bestemmingen.

De A350s die door SriLankan zijn besteld worden mogelijk geleast aan een Iraanse maatschappij. Ook zou Bulgaria Air interesse hebben getoond in een drietal A350s.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy