-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

KLM Boeing 777 in het oranje

SCHIPHOL - Na vele jaren van geruchten is het dan eindelijk echt gebeurd. De KLM heeft namelijk een van haar Boeing 777-300ER’s overgeschilderd in het oranje. Het desbetreffende toestel is de PH-BVA.

Vorig jaar tijdens Koningsdag plaatste de KLM op haar Facebookpagina een foto waarop een een oranje Boeing 777 van de maatschappij te zien was met de tekst: “Should we colour orange next year? ‪#‎Kingsday‬’ erop. Veel mensen waren enthousiast, maar er gebeurde niks. Tot een paar weken geleden. Toen gingen opeens weer de geruchten over een oranje triple 7. Het gerucht was dat de PH-BVA eerst nieuwe stoelen zou krijgen en daarna omgespoten zou worden in het oranje. Weken gingen voorbij totdat gisteren de KLM een filmpje online zetten met een aankondiging over de PH-BVA. Op het filmje was tekenen te zien van een oranje geverfde voorkant. Een paar uur later verscheen op Facebook een foto van een oranje 777 in een hangaar.

Vandaag publiceerde de KLM een live-filmpje waarop de oranje Boeing 777 voor het eerste getoont werd. In het filmpje werd het toestel uit de hangar gereden. Tevens is te zien dat er een Nederlandse vlag te zien op de plek waar normaal de donkerblauwe dwarsbalk te zien is.

Oorspronkelijk zou er vandaag een testvlucht gemaakt worden. Die is nu uitgesteld naar morgen.

De onderstaande foto werd op Instagram geplaatst:

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy