-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Air Canada introduceert Premium Economy op vluchten naar Amsterdam

TORONTO/AMSTERDAM - Luchtvaartmaatschappij Air Canada introduceert volgend jaar een Premium Economy Class op vluchten tussen Toronto en Amsterdam. De maatschappij is momenteel bezig haar A330-300s te voorzien van deze nieuwe reisklasse. Air Canada’s vloot telt acht A330-300s die voorzien van van 262 stoelen in twee klassen: 37 in Business Class en 228 in Economy Class.

De nieuwe configuratie telt iets minder Business Class stoelen (27), 21 stoelen in de Premium Economy Class en 244 stoelen in Economy. Naast de A330-300s biedt de carrier dit product al langer aan op haar 777s en 787 Dreamliners.

De stoelen in deze reisklasse zijn een stuk breder en kunnen verder naar achteren. Het product maakt de laatste jaren bij tal van maatschappijen haar intrede. Ondermeer Delta, Singapore Airlines, Cathay Pacific en China Airlines rolden dit concept in de afgelopen jaren uit.

Premium Economy Class is een aparte reisklasse die tijdens het boeken kan worden geselecteerd. Omdat het niet een service is, verdien je door de hogere ticketprijs aanzienlijk meer miles dan een regulier Economy Class ticket.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy