-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Etihad Airways opent lounge voor First Class passagiers

ABU DHABI - De nationale maatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Airways, heeft een lounge geopend uitsluitend voor passagiers die reizen in First Class. De exclusieve lounge zou oorspronkelijk in 2014 zijn deuren openen, maar werd maandag feestelijk geopend door de CEO van de maatschappij, Peter Baumgartner. 

Daarnaast hebben Etihad Airways' meest loyale passagiers van het niveau Etihad Guest Exclusive en Etihad Guest Platinum ook toegang tot de lounge. 

De lounge is te vinden in Terminal 3 en telt 16 ruimtes waarin passagiers kunnen genieten van privacy en comfort. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 1700 m2 en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Naast een exlusief zitgedeelte, is er ook een A La Carte Restaurant, een bar, een fitness zaal en zelfs een speelgedeelte voor kinderen. Ook is er een speciale rookruimte, waar passagiers een sigaar kunnen roken onder het genot van een whiskey of cognac. 

Foto (C) The Designair

Meer foto's, klik hier.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy