-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

TAP eerste klant nieuwe A330NEO cabine

LISSABON - De Portugese maatschappij TAP bestelde eind vorig jaar veertien A330-900NEOs en 39 A320NEOs. Gisteren maakte fabrikant Airbus bekend dat deze carrier de eerste A330NEO operator zal gaan worden die de nieuwe Airspace cabin zal introduceren. De Portugese maatschappij neemt volgend jaar het eerste toestel in ontvangst.

Airbus toonde vorige week deze innovatieve cabin layout, die veel weggeeft van de A350. Onder andere de LED-verlichting, die in tientallen mogelijkheden kan worden weergegeven zal de reis voor de passagier een stuk aangenamer maken. Daarnaast zal de Airspace cabin ook grotere bagagebakken hebben en zullen reizigers geen hinder ervaren van de in-flight entertainment boxen die bij veel maatschappijen onder de stoelen zijn geplaatst.

Een grote opsteker voor Airbus is bovendien de retrofit waarvoor een contract is getekend tussen TAP en Airbus tijdens de Aircraft Interiors Expo in Hamburg. Hier werd afgesproken dat de bestaande vloot, welke bestaat uit A319s, A320s, A321s en A330-200s, ook zal worden gemoderniseerd naar de Airspace cabin. Het gaat hierbij om 48 vliegtuigen. Tegelijkertijd worden de A330s voorzien van de nieuwe Business Class stoel.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy