-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

World Airlines magazine gratis te lezen op Leesmix

‘World Airlines’ magazine is een content curatie magazine. Op internet worden ruim 100.000 bronnen gecheckd op relevant nieuws over luchtvaartmaatschappijen en wat daar direct mee te maken heeft. Deze artikelen worden gefilterd en de meest relevante artikelen worden aangeboden aan de lezers van het online ‘World Airlines’ magazine. Omdat lezers steeds vaker de nieuwskoppen snellen en slechts af en toe doorklikken naar het hele verhaal, is content curatie interessant.

Het bespaart veel tijd voor geïnteresseerden die up-to-date willen blijven over een specifiek onderwerp. Bij sommige artikelen wordt ook een duiding gegeven. Dat kan een mening over het onderwerp zijn of een korte achtergrond info die nodig is om het betreffende artikel beter te kunnen begrijpen. De weergave op een tablet is het mooist. Nadat ‘World Airlines’ is geselecteerd uit de beschikbare gratis titels, ziet de lezer telkens op het icoontje van de Leesmix app of er nieuwe artikelen beschikbaar zijn.

De Leesmix app is gratis beschikbaar voor Android én voor iOS. Initiatiefnemer van ‘World Airlines’ is Ron Vervoort. Samen met Gerda Hardeman runt hij Provmedia, de uitgever van Leesmix, een platform waarop publieke- en private digitale magazines worden uitgegeven.

Downloaden voor IOS

Downloaden voor Android

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy