-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Garuda Indonesia stelt slots Londen Heathrow veilig

De Indonesische luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia heeft slots weten te bematigen op Londen Heathrow. Hiermee is het nagenoeg zeker dat de maatschappij directe vluchten gaat uitvoeren vanuit Jakarta naar Heathrow.

Garuda Indonesia vliegt momenteel al naar Londen Gatwick, met een tussenstop op Amsterdam. Garuda is nu aan het plannen om beide vluchten los te koppelen en direct vanuit Jakarta naar Amsterdam als naar Heathrow gevlogen gaat worden. Dit zou vanaf begin maart 2016 kunnen. De start- en landingsbaan op Jakarta kent gewichtsrestricties waardoor non-stop vluchten naar Europa nog geen optie zijn. De vlucht naar Heahtrow zal dan ook een tussenstop op Singapore maken maar Garuda is wel van plan om non-stop te gaan vliegen zodra de gewichtsrestricties zijn opgelost.

De Indonesische luchtvaartmaatschappij had al eerder aangekondigd om naar Parijs CDG en Frankfurt te gaan vliegen maar deze bestemmingen zijn van de baan. Garuda heeft zes A330-300s bij Airbus in bestelling - waarvan de eerste in 2017 geleverd gaan worden - maar de kans is groot dat deze uitgesteld of geannuleerd gaan worden.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy