-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

KLM neemt geen bagage mee op vlucht uit Caïro

AMSTELVEEN - KLM neemt morgen geen koffers of andere bagage mee op een vlucht van Caïro naar Schiphol. Passagiers mogen uit voorzorg alleen handbagage meenemen op vlucht KL554. Britse vliegmaatschappijen vliegen morgen met speciale repatriëringsvluchten vanuit de Sinaïwoestijn naar Londen. KLM neemt de veiligheidsmaatregel naar aanleiding van de crash zaterdag van een Russische Airbus waarbij 224 mensen om het leven kwamen. Het meest waarschijnlijke scenario waar nu van wordt uitgegaan is dat er een bom aan boord is gesmokkeld. "KLM laadt na zorgvuldige overweging en op basis van nationale en internationale informatie op de luchthaven Caïro voorlopig geen ruimbagage", schrijft de luchtvaartmaatschappij.

De Britse luchtvaartmaatschappijen Monarch en Easyjet halen vanaf morgen de 20.000 Britten op die vastzitten in de Egyptische badplaats Sharm-el-Sheikh. Volgens de regering in Londen kan het wel een week tot tien dagen duren voordat ze allemaal weer thuis zijn. Morgen zullen de twee Britse maatschappijen veertien vluchten uitvoeren tussen Sharm-el-Sheikh en Londen. De toestellen worden extra gescreend om de veiligheid van de passagiers te garanderen. Ook luchtvaartmaatschappijen uit andere landen vliegen morgen vanuit Egypte. Zo gaan er drie vluchten van het Belgische Jetairfly. Ook passagiers op die vluchten mogen uit voorzorg geen koffers meenemen. Het onderzoek naar de ramp is nog steeds gaande.

Door: NOS.nl

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy