-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Steun ook -behoud de PH-KBX Fokker 70-

Het koninklijke vliegtuig van Nederland, de PH-KBX, dreigt te zullen verdwijnen. Deze nationale trots is een Fokker 70 en zal binnen enkele jaren worden mogelijk vervangen door een Regional Jet van Embraer. Gijs Dubbeldam en Gertjan Staphorst, ook wel bekend van SPS Spotters Platform Schiphol die zich inzetten voor het behoud van de spottersplaatsen op Schiphol, hebben een nieuw doel: dit Hollandse stukje erfgoed behouden.

Want zeg nou zelf, hoe mooi zou het zijn als u, en elke andere luchtvaartfanatiekeling dit vliegtuig kan bekijken, bijvoorbeeld op Schiphol, in het Aviodrome of op Soesterberg? Er zijn inmiddels al ruim 550 aanmeldingen, maar dat zijn er nog niet genoeg! Steun 'behoud de PH-KBX Fokker 70' groep, door op deze link te klikken.

Gijs en Gertjan stonden voor de actie al op een markt van de Fokker Heritage. Afgelopen zondag waren de twee heren ook al op televisie. SBS6-programma Hart van Nederland besteedde er een artikel aan en zond het uit op tv.

Bezoek de Facebookpagina, wordt gratis lid en toon je support zodat dit stukje nostalgie behouden blijft!

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy