-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Ryanair overweegt hub te openen op Dusseldorf International

DÜSSELDORF - Europa's grootste prijsvechter Ryanair sluit niet uit dat het in de toekomst een hub opent op de Duitse luchthaven Düsseldorf. Een woordvoerder van de luchthaven meldde dit tegenover de Duitse krant Der Westen. De maatschappij zou aan hebben gegeven één toestel in Düsseldorf te willen stationeren en vluchten uit te willen voeren naar onder andere Londen en Boedapest. Ook zou de prijsvechter overwegen om op een later moment het toeristische Malloca aan het netwerk toe te willen voegen. Ook Milaan en Faro staan op het lijstje.

Vanaf de internationale luchthaven zou Ryanair de concurrentie aangaan met onder andere Air Berlin en Lufthansa-dochter Eurowings. Ryanair heeft op het nabijgelegen Dusseldorf Weeze al jarenlang een grote hub. Vanuit hier worden vluchten naar ruim 40 bestemmingen uitgevoerd in dertien landen. Ryanair heeft de afgelopen jaren haar vloot en netwerk gigantisch uit zien breiden. Hoewel het marktaandeel op sommige routes zeer hoog is, hoopt de maatschappij meer zakenreizigers te kunnen vervoeren. Omdat dit type passagier doorgaans vanaf primaire luchthavens reist, is Ryanair de laatste jaren ook bezig om een aantal primaire luchthavens aan het netwerk toe te voegen. Zo zal de maatschappij vanaf 27 oktober 4x per dag tussen Amsterdam en Dublin vliegen.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy