-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Laatste 777-vlucht Kenya Airways op 1 november

NAIROBI - Eerder dit jaar al zette Kenya Airways een streep door vluchten naar Amsterdam met de 777-300ER. Dit toestel bleek simpelweg te groot voor de airline. En hoewel de Dreamliner alweer een paar maanden vrolijk op en neer vliegt naar Nederland, heeft de maatschappij nu ook de laatste lijnvlucht aangekondigd voor dit type. Op 1 november zal de vlucht vanuit de Keniaanse hoofdstad Nairobi naar Guangzhou met een tussenstop in Hanoi (Vietnam) plaatsvinden door de 777-300ER.

Deze vlucht, die drie keer per week plaatsvindt, zal na 1 november door de kleinere Boeing 787 Dreamliner worden uitgevoerd. De Boeing 777s zullen het veld verlaten. Eerder al voerde de kleinere 777-200ER de laatste lijnvlucht uit voor de maatschappij.

De Boeing 777s zijn nog zo goed als nieuw en werden enkele jaren terug geleverd. Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat een andere maatschappij deze Tripple Sevens overneemt. Zeer waarschijnlijk zullen de vliegtuigen voor Pakistan International Airlines (PIA) gaan vliegen.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy