-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Miracle at the Hudson wordt verfilmd door Clint Eastwood

Het verhaal van de Amerikaanse gezagvoerder Chesley Sullenberger, beter bekend als Captain Sully om zijn heldhaftige landing op de Hudson Rivier in 2009, wordt verfilmd. Dit meldt The Daily Mail. Regisseur Clint Eastwood gaat het verhaal verfilmen van deze dag en het leven van de vlieger. De rol van de captain wordt gespeeld door Tom Hanks, ook wel bekend om zijn rollen in films zoals The Davinci reeks en Saving Private Ryan.

Chesley Sullenberger wist zijn A320, die na een aanvaring met ganzen niet meer over motorvermogen beschikte, veilig te laten landen in de Hudson rivier. Alle 155 inzittenden konden het vliegtuig verlaten en werden gered. Het vliegtuig was kort voor de aanvaring opgestegen uit New York La Guardia en was onderweg naar Charlotte in de staat North Carolina.

Captain Sally (op de foto hieronder te zien [links]), ging in 2010 met pensioen, hij was toen 59. De gezagvoerder maakt zich nu sterk voor het belang van vliegveiligheid.

 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy