-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Finnair neemt A350 op 7 oktober in ontvangst

TOULOUSE - De levering van Finnair haar eerste A350 heeft vertraging opgelopen. Dit meldde de luchtvaartmaatschappij. Finland's nationale maatschappij zal nu op 7 oktober het eerste toestel tijdens een ceremonie in ontvangst nemen. Door deze late levering kan een aantal Europese steden nu niet worden bezocht. De maatschappij heeft hiervoor de dienstregeling aangepast. Op 8 oktober zal in Helsinki het toestel worden getoond aan het personeel. Op 9 oktober vindt de eerste vlucht plaats. Amsterdam heeft de primeur om in de ochtend dit type te mogen verwelkomen.

Vluchtnummer Aankomsttijd AMS Vertektijd AMS
AY841 09:45 /
AY842 / 11:55

Let op, deze tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Door de late levering zijn de volgende vluchten verschoven:

  • 6 oktober: Helsinki-Londen (LHR), deze vlucht vindt nu plaats op 15 oktober.
  • 7 oktober: Helsinki-Frankfurt, deze vlucht vindt nu plaats op 19 oktober.
  • 8 oktober: Helsinki-Kopenhagen, deze vlucht vindt nu plaats op 18 oktober.
  • 8 oktober: Helsinki-Parijs (CDG), deze vlucht vindt nu plaats op 31 oktober.

Ook de intercontinentale vluchten zijn hierdoor veranderd. De eerste lange-afstandsbestemming Shanghai (PVG) zal nu op 21 november worden bezocht, in plaats van op 25 oktober. Ook Peking zal nog eventjes moeten wachten en wordt nu pas voor het eerst bezocht op 4 december in plaats van op 21 november. 

Finnair blijft de A350 wel inzetten op vluchten naar onder andere Brussel (12 oktober), Hamburg (11 oktober) en Dusseldorf (14 oktober).

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy