-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Hernieuwde interesse Volga-Dnepr in Martinair

De Russische specialist in uitzonderlijk luchttransport Volga-Dnepr heeft vanwege de afkoeling van de Chinese economie opnieuw zijn oog laten vallen op Martinair. De routes van de vrachtdochter van Air France-KLM naar Afrika en Zuid-Amerika zouden het bedrijf compensatie kunnen bieden. Volga-Dnepr, dat vorig jaar naar verluidt tot in een vergevorderd stadium met Air France-KLM over Martinair sprak, is sterk afhankelijk van China. Vorig jaar slonk het vrachtvolume tussen Europa en de tweede economie van de wereld met 10 tot 15 procent. Die afname zal niet snel worden ingelopen ondanks inspanningen van Peking om de export te stimuleren.

Martinair vliegt op acht bestemmingen in Zuid-Amerika en nog eens acht in Afrika, naast twee routes naar Oost-Azië. ''Het inpassen van hun netwerk in het onze kan een interessante stap zijn'', aldus directeur Robert van de Weg van het Russische bedrijf.

Door: AFN

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy